Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-har haft en sån dag, vi alla har ibland-


stress

I årets flod där flyter månader och
dagar förbi.

händelser som påverkar floden
kan ibland torna upp sig till storm

känslorna vibrerar humöret stiger
stressen sätter igång måste,måste, måste

vilddjuret måste, är människans
fiende måste städa. måste handla,
måste ringa, måste äta

dagarna flyter på och tiden går
känns som om tiden inte räcker till

fort som attan försvinner tiden
ju äldre, ju fortare mystiskt

stannar upp, efter sjoken blir allt
bara lungt, lungt så skönt nu

kan jag ta tag i skrivandet
koppla av och njuta, puh...

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-08 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2012-11-09

  Sofhia Wirström
igenkännande rader
nog har vi alla sådana dagar
där inget hinns med
där allt går
alldeles för fort
då vi önskar vi kunde stanna
stanna tiden lite
2012-11-08

    ej medlem längre
fint du hanterar...
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust