Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen går upp, en November morgon

Du är trött, jag vet. Det enda som jag ber dig är att försöka.

Försök att orka, titta ut, se hur solen går upp utanför ditt fönster.
Himlen är så där vacker, precis som du tycker om.

Snälla försök att orka, för att om du skulle ge upp.
Skulle du inte få njuta av de små sakerna, som att se hur solen går upp.

Precis som du tycker om.





Fri vers (Modernistisk dikt) av soheila
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 07:53



Bookmark and Share


  Svart svan
Tjusigt ...:)
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

soheila