Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första för i år.

Snön knastrade lätt när hon på den gick, det var den första för detta år.

Fåglarna flög sin sista tur för detta år, över staden hon älskade mest.
Som vinden slog mot hennes kind, målade denna röd.

Så tackade hon, för att hon ej gav upp, hon log emot dem som gick förbi.

Hon tackade för de spår, de spår som lett henne, på den väg hon nu går.




Fri vers (Modernistisk dikt) av soheila
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-10 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila