Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt

Jag är inte den som ger upp

Eller den slutar kämpa innan sista kraften försvinner ur kroppen.

Men ibland är det bättre att sätta punkt innan man gör sig illa

Så just nu sätter jag punkt!


Jag njuter av massa annat så det blir inget nederlag!


Alla kan ju ångra sig.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-11-10 13:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino