Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville skriva dig något fint, något som är bara ditt

 

och jag känner knappt jag vågar längre för

varje gång vi hittar varandras händer, hänger undan prestige

stolthet sårade känslor -

vågar,

kommer nästa slag. Obevekligt och direkt för

karma snärtar mot ansiktet som en slarvigt släppt gren i skogen.

Karma fäller mig framstupa i den dy jag lett dig till som manifesterar för allt och alla; dufinnsintelängreförmig. Men jag tänker inte räknas ut innan jag ligger still.

Så sticker ut hakan

igen, jag minns

dina händer i min svank jag vill

ha dig

i mig. Jag vill smaka nudda precis ovanför dina nervändar så

du känner känslan av förväntad beröring som om

den redan är där. För den kommer. Se mig i ögonen och följ mig dit.

Jag hör dig. Jag för dig.

Jag vill bli hållen tagen täckt slukad

åtrådd

Få vila mot ditt bröst. Få tid att landa utan stress

utan hets. Få känna

dig slumra en stund, bygga ett bo och vaggas av starka armar tunga andetag

mot nacke i dunkel. Lek och eller

Tröst.

Viska kyssas smeka lite till. Kaffe framför brasa

glödande kinder. Ömheten. Värmen. Helheten.

 

Jag minns och jag saknar.

Det var fint.

Och bara ditt.

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3