Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Maria vid Jesu fötter


Evig ungdom


Räkna allt som förlust

och låt allt annat arbete

komma i andra hand

för att draga dig tillbaka

i stillheten med Gud


Från dessa stunder

går du ut styrkt och glad

full av livgivande glädje

- Guds glädje -

som du aldrig kan finna


någon annan stanns

än tillsammans med Gud

- Kristus -

all sann glädjes givare


Låt andra se denna glädje

Den skall bättre än ord

visa dem

hur ovärderligt det liv är

som leves med Gud


Du skall i sanning finna

att tillsammans med Gud

- i mitt rike -

finnes ingen ålderdom




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-11 02:22



Bookmark and Share


  Jaseph
Jag blir berörd av detta goda budskap.
2012-11-23

  anits VIP
En mycket vacker dikt
2012-11-13

    maija tuori

Fina rader ..Bibbi !
2012-11-12

  bittemi VIP
Tycker om din dikt!
2012-11-11

  poetryGirl
vilken fin dikt av dig
2012-11-11

    ej medlem längre
Så sant, själen är alltid ung!
2012-11-11

  walborg
Fint Bibbi!
2012-11-11

  Eva Helene VIP
Upplyftande! Och fin bild som illustration.
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det är gott att ha en plats
där man kan hämta glädje och styrka...
så fint skrivet...
2012-11-11

  Ljusletaren
Att tro på något är ljuvligt och sant att man då strålar/kram
2012-11-11

    ej medlem längre
gillas! mycket ..
2012-11-11

  SatansSon VIP

Med gud blir man stark. Bra diktat!
2012-11-11

    ej medlem längre
Tycker om
2012-11-11

  ULJO
Man blir inte äldre än man själv gör det till. Bra skriftat.
2012-11-11

    ej medlem längre
Nej, vi är evigt unga!
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP