Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försenad hågkomst av Fars dag tullöveruppsyningsmannen i Västervik


Min pappa


Du ser sträng ut

som alla

brukar påpeka

men hade ett

hjärta av guld


Ingen har stått

mig närmare i livet

och Du är den

jag saknar mest

i ensamma stunder


Tack för vad Du gav

och be för mig

och de mina

det är min högsta

önskan denna natt


"Det är ett värdefullt arv att ha haft en hederlig far" Bo Gertz bibelöversättning.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-11-12 00:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vilken fin text och jag läser in ärlighet i din pappas blick.
2012-11-15

  aol
ömt vackert skritat om din far,
2012-11-14

  anits VIP
Så ömt och vackert om din far
2012-11-13

  Sonja Sidorow Lapington
kram till dig och minnet, så vackert!
2012-11-12

  mare VIP
En hederlig far, finns alltför få
du kan skatta dig lycklig
2012-11-12

  Linda CH VIP
Vad fint och ömsint du skriver om din far. Jag saknar min med.
2012-11-12

  Palett
Varma ord !!
2012-11-12

  Minkki VIP
Vad fint och varmt att läsa!
2012-11-12

  Ljusletaren
Så snälla ögon din far har :-)
Förstår din tillbejdan till din kära far/kram
2012-11-12

  Lynx63 VIP
Nä din far ser inte sträng ut.
Titta på dessa ögon.
Jag ser rättvisa kantad med ömhet
Men även lite sorg, bekymrad?
KRAM underbara ord till en far...
2012-11-12

  walborg
Fint att läsa. Tycker Din far ser bestämd och saklig ut - inte sträng - god, ömsint och ansvarskännande.
2012-11-12

  Eva Helene VIP
Så ömsint skrivet om en kärleksfull far!
2012-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Fint minne...det kan du alltid bära med dej...
2012-11-12

    ej medlem längre
ömt, vackert om en far..
2012-11-12

  Angel of love
<3
2012-11-12

    ej medlem längre
Jag hade också en fin pappa som jag saknar....
2012-11-12

  ULJO
Fin hyllning till ihågkomna
2012-11-12

  bittemi VIP
Fint skriver du om din pappa
2012-11-12

  Ninananonia VIP
Så fint till din pappa.. han har snälla ögon...
2012-11-12

  M M Mannheim VIP
Ja hans uppsyn skulle jag inte vilja möta. Ett fint porträtt av din pappa.
2012-11-12

  fullkontroll
Fint! Du skriver så det känns :)
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP