Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antijantetext


Jante Jante Fosterland (rimvers) [Nordstiernan]

~*~

Intelligensnivån i Sverige är liksom barnkläder
något man växer ur

jante jante fosterland,
men jag är inte och har aldrig varit som nån ann

de som säger du är rädd för restauranger och att ha kul
är de som är de rädda

för de kan inte det utan den inskränkta svenska miljön
och gruppbeteendet

de kommer aldrig förstå en som är fri som få,
fri som Zorn!

de rädda harkrankar och playboy bunnies 
så långt från det konstnärligas ram
som aldrig i livet springer om
en vis gammal Skalman

30 Sep 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-12 21:49



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Härlig text och viktigt innehåll, om man int blev som man vart kanske man blev som man skulle!
2012-11-14

  LenaJohansson VIP
mmm...igenkännlig. bra
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP