Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord andning?


Djupdykning i vårt kärlekshav


inget syre


Upp mot ytan


Andas


Dyk igen


Kan vi bygga här?


Den starke överlever


Vi finner en luftficka




Fri vers av chrissie
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-13 08:59



Bookmark and Share


  Federico Romano
Uppmuntrande kärlek..
Brava Christell..
2012-11-13

    ej medlem längre
bravo!! gillar denna..
2012-11-13

    ej medlem längre
Skön!
2012-11-13

  Lars Hedlin
Starkt och bra skaldat!
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie