Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagligen serveras lögn på folkets fat

Framtidsutsikterna ser inte ljusa ut
våra politiker har sett till att det blvit så
ihop med all denna lögn som ständigt serveras
varje dag läggs den upp på folkets fat!
inte konstigt att sanningen har fullt upp
det pågår verkligen ett krig emellan dem!
när mina barn växte upp så lärde jag dem att
tala sanning att man inte ska ljuga för någon
det är mycket skrämmande att höra vuxna
hur de manipulerar och använder lögnen
som om det vore det självklaraste i världen
inte konstigt att samhället är så infekterat
så genompyrt utav stinkande frätande doft
människor har blivit vilseledda och bortförda
till ställen som absolut inte leder till något bra
media är genomdränkt med vinklingar och
denna onda lögn som aldrig leder till framgång
lögnen används lite överallt där makt råder!
det är sanningen och den genomskådar
och avslöjar hur den älskar att mörklägga
hjärntvätta på sin väg genom livet..
inte konstigt att saker och ting vissnar ner
i sanningens fotspår blomstrar det alltid
enkelt att se och förstå skillnaden!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-11 10:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sanningen tåls endast sägas i små portioner.
Jonas Hassen Khemiri

Det är bra att säga sanningen, men all sanning behöver ej sägas
Drottning Kristina 1626-1689
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP