Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=XLlssOZ2b0k


Släpp nu lite solsken in


I en dialog med

min solskens

skrivarvän

Spanaren

blev denna

barndomssång

levande på nytt


Tänk vad positivt

tänkande och

de positiva orden

lätt kan sprida sig

som ringar på vatten

som i detta fall från

min skrivarvän i norr


Hon har sin skog

och fantasiska natur

som inspirerar

men denna dag

hade jag det i hjärtat

såg framför mig min älskade

pappa vid sin gitarr...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 776 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-13 20:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter glädjande ;)
2012-11-16

    Anki.A
solsken ....
fint skrivit
2012-11-15

  anits VIP
Så fint med lite solsken i novembermörkret
2012-11-14

  Eva Helene VIP
Lite solsken i novembermörkret, fint!
2012-11-14

  poetryGirl
glädje!
2012-11-14

  aol
så fint skriftar du här Bibbi
2012-11-13

  genni VIP
Lättsamt och trevligt, fint.
2012-11-13

  walborg
Fint Bibbi
2012-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Helt underbart...du tänker som jag...att dela med sej av det positiva man har, det betyder så mycket...in med solen i den grå vardagen...
2012-11-13

    ej medlem längre
så fint!!
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP