Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"När kärlekslösa domar av mänskor sårar mig. När missförstådd och sargad, från vänners krets jag går..." http://www.youtube.com/watch?v=_2egC7imCOg&feature=relmfu


Missförstådd och sargad


Ur djupet av mitt hjärta

har jag oreserverat

fått kasta mig på Herren

som ensam förstår

upprättar och helar




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-14 09:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant.........
2012-11-17

  mare VIP
Bara Han ;)
2012-11-16

    ej medlem längre
Det är kymigt när ma inte vra sig själv....
2012-11-14

    maija tuori

Precis ...så är det !
2012-11-14

  Lynx63 VIP
MAN FÅR GILLA VAD SOM
SÅ HÄR SER JAG

Den ena tar betalt
Den andre är fri
Den ena gräver & rotar i din själ max 1 tim
Den andre ber dig använda din innersta röst
Hans tröst finns dygnet runt
Den ene vill mjöla ditt förstånd med mediciner
Den andre vill visa att du är själv den vise i din kropp

MEN MÅR MAN DÅLIGT
DÅ ÄR ALLA KNEP BRA
Välj den ene eller den andre. :)



2012-11-14

    ej medlem längre
just så..
2012-11-14

    Bellissima
Har man inte Herren går man till sin psykolog
2012-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vem skulle vi annars gå till...?
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP