Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del dagar ger mig så mycket. Det är novembermörkt ute, men vad gör det?


Glädjedag!

Visst blev jag glad när sjuåriga barnbarnet kom springande in i min famn.

Visst blev jag glad när jag fick ett positivt besked från dig.

Visst blev jag glad när solen tittade fram bakom molnen.

Visst blev jag glad när jag såg hur ni log runtomkring mig.






Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-14 12:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du är till
att gratulera
som fått såååå
många plus
det kallar jag
för en god skjuts!

2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP