Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såld för trettio silverpenningar


Judaskyss


Vag gagnar mig

att föråda

min vän?


En flyktig vinst

av falska vänner

som till sist


inte bryr sig

om jag lever

eller dör?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-14 16:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och bra skaldat
2012-11-17

  melancholia
Falskhet, det finns dem som lever på detta och sprider detta som en sjukdom.

En dikt som berör och påminner läsaren om vara på sin vakt.
2012-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter lite bittert...men kom upp ur "källaren", du har den bäste vännen på din sida...och Han bryr sej...
2012-11-14

    ej medlem längre
Så är det!
2012-11-14

  aol
så sant bra skriftat,
2012-11-14

    ej medlem längre
Tack Bibbi ...
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP