Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista blomman i oktober

Jag älskar den sista blomman i oktober
under ett täcke av frost om natten
kämpar den mot vinden
rötterna greppar jorden i desperation
den är ännu blomma
och ännu mer blomma blir den
ju kallare vinden blir
ju tyngre frosten tynger dess stjälk
ännu mer blomma blir den
och klarare lyser den
ju mörkare natten blir omkring den
och vackrare blir den
ju mer världen hatar den




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas