Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund


Ljuden i huset dunstade,
stilla stilla var var min kropp under filten,

Tankarna talade mot tystnaden,
dånade mellan bark och vägg

Flisor av drömmar sargade mitt sinn
släppte dagen efter krampaktiga tag

Öppnade upp inför natten,
helvetets plåga




Fri vers av Kapten M.
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-02-14 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.