Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godhet endast och nåd skall följa dig i alla dina livsdagar, och du skall åter få bo i Herrens hus, evinnerligen. Psaltaren 23:6 lästes över mitt huvud av församlingsprästen vid altarringen i kväll i Bäckbykyrkan i mitt närområde.


Äntligen hemma.


Jag har varit i öknen

sedan ungdomsåren


tappat fotfästet

mer än en gång


men hållit ut

i lidandet


ihärdig i bönen

som Paulus lärde


och i kväll föll till fullo

bördan av förkastelse


skuld, skam och sorg

som förföljt mig


i alla dessa år

som bara Gud vet


omfattningen av

i avlösningens stund


Min iranska syster i tro

som läser till präst


stack i min hand:

"Till min älskade syster:


Min bön är att himlens fönster

skall vara öppen över dig


och din familj


Guds välsignelse

ska flöda över er"


"Huru ljuvliga är inte

glädjebudbärarens fotsteg,


när han kommer över bergen,

för att förkunna frid


och frambära gott budskap

och förkunna frälsning,


när han säger till Sion:

"Din Gud är nu konung!"


Jesaja 52:7




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-15 23:22



Bookmark and Share


  Jaseph
Halleluja!Vad underbart.
Gud välsigne dig!
2012-11-19

  anits VIP
Så fint.........
2012-11-17

  mare VIP
Låter fint ;)
2012-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Sååå underbart...
blir så glad och tacksam för din skull...
härligt med glädjebudbärare...
2012-11-16

    Anki.A
Fin text
2012-11-16

  Seglaren
Jag vill bara säga att jag verkligen tycker om dina texter. DE berättar också att du är en människa som mår ganska bra. Som är tillfreds med sin tro. Det är inte alla som är det.
Tack för att du delar med dig av tankar och vi får en inblick i ditt liv.
Vänlig hälsning, Seglaren
2012-11-16

    ej medlem längre
Ett gott ord på vägen....
2012-11-16

  walborg
Tack Bibbi
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP