Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

Blodet från oläkta sår
fläker upp ljudet som
studsar elakt mellan ljuva stämmor.
Du som skulle vara så ren
och full av liv kastade min själ i fermenterat smuts.

Är sedan gammalt utloggad
i det sinne som kallas objektivitet
och självdör av luft innehållande
för mycket av din utandning.
Min tro är den sanning som segrar
över öppna fälts vidder och där
finner du nakenhet så likformig
att brunstenen ständigt övervärderas.

Klockan är bara en uppfinning och ska inte blandas ihop med tiden.

Du min kära inspiration
som väckte mig ur slummer
och självupptagenhet.
Gav mig rättfärdig väg
att vandra och inse
att faktum berör oss alla.

Ännu är dagen bruten med svart sida,
slungad från förhoppning
och slentrian kallas mitt uppvaknande
som naturligt.
Trots att ljuset
aldrig hittade sin källa att växa,
trots att dimman förökade sig
och dolde den grönska
som skapade liv.
Vaknade jag av din pennas ljud,

som förde mig hit igen.




Prosa av Max Poisé
Läst 296 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-16 16:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt med inspiration!
2012-11-17

  Ninananonia VIP
Vackert.. att du vaknade...
2012-11-16

  inga anonym
bra skrivet, torde dock att jag skulle läsa något annat
rubriken gjorde mig lite förvirrad annars bra jobbat.
2012-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Gott med inspiration som väcker...
2012-11-16

    JO:82
Simply the best=)..! slutet är juh slående bra !!
2012-11-16

    ej medlem längre
missvisande kanske det heter.

men skönt att den inte var i versaler iaf.

utloggad..jo där fick jag nog lite inspiration iaf.
2012-11-16

    ej medlem längre
tycker titeln är lite missledande.
2012-11-16

  Rise Little One
Underbar inspiration ...
2012-11-16

    ej medlem längre
Lika briljant som vanligt....
2012-11-16

  Den gamle
Coolt...

"Klockan är bara en uppfinning..."
Brilliant formulering och tanke :-)
2012-11-16

  LenaJohansson VIP
skönt att se dig igen! bra text, mkt bra
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé