Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vill ha lite färg i tillvaron. Speciellt på dagar som är helt totalt onödiga. Alla hjärtans dag typ.


Pigmentera min vardag





Värme, närhet är du värd
Som inte existerar
Virus som cirkulerar
Genom isens luft du är skärd

Smitta mig med all din själ
Skriv mig ren i din dag
Odla mig att gro så svag
Så jag kräver dig handska mig väl








Fri vers av meeoorw
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-02-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw