Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senhöstfredagsstämning



Datorn surrar ihärdigt

Tvättmaskinen brusar rytmiskt

Bilar rasslar snabbt förbi
på ännu torr gata

Tinnitusen bryter ändå igenom
med sin påträngande syrsemusik

På uteplatsen vägg
slår en solrostavla oroligt

Det är vinterväntan
i vår lilla stad

Snart kanske hörs en ambulans
och grannens hund ylande

Snart kanske någon ringer på




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST