Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanning är den att gillar hennes kropp


Naken Sanning

Saknar att få kyssa hennes bröst

m.m.

etc, etc

osv, osv




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 1035 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 13:26



Bookmark and Share


  celloviolin
:)
2012-11-17

  Federico Romano
Lite ironi, men stor saknad, av en anledning jag ej vet om..
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano