Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke bara..


Hjälp mig att förstå

Amerika gör massa filmer om sport som vi skiter i

Varför visas det i Sverige




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-17 17:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra fråga...hihi...det är bara att låta bli att titta...
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano