Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstörst



Vid vattenfallen är dånet kompakt,
lika ändligt som det vatten som kastar sig över kanten.

Kärlekens flöden är oändliga,
som människans beständighet.



Jag står vid en vid flod,
letar efter vägar förbi,
letar efter broar över till andra sidan.

En djupare längtan, en törst efter mer,
tar mig över, utan broar, utan vägar....




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-11-17 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg