Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsro

 

Njuter av smekande, mjuka toner,
lyssnar till värmen i din röst.
Känner du menar vad du sjunger,
orden i sången ger mej tröst.
Lutar mej bakåt med slutna ögon,
tar emot tryggheten som du ger.
Allvar och glädje du förmedlar,
jag kan bara be dej: "ge mej mer".

Omsluten av den sköna musiken
slappnar jag av efter dagens slit.
Vaggas till ro utav ord så ljuva,
nynnar sen med en liten bit.
Flyter så bort på lugna vågor,
känner i kroppen hur gott jag mår.
Låter musiken hela själen,
snart jag till drömmens världar når.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-11-18 10:07



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Underbart fin text som man vill ta med sig i bädden :-)
2012-11-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig - dags att sova:)
2012-11-22

  anits VIP
Mycket vackert känner stillheten i dina rader
2012-11-21

  ULJO
Härlig och rofylld läsning
2012-11-19

  Änglaögon
En skön stämning i dina ord.
2012-11-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-19

    Birgersdotter VIP
njutbar
2012-11-19

  Anya VIP
Feelgood på hög nivå.
2012-11-19

    ej medlem längre
Lyssnar till Oldies på webben....
2012-11-19

    Ken Cassel
Skön musik kan vara riktigt avkopplande ibland

Bra där, vännen..
2012-11-18

  Bibbi VIP
Doft av harmoni.
2012-11-18

  bittemi VIP
Lugnande rofyllda rader
2012-11-18

    ej medlem längre
Mjukt och varmt följer mina ögon raderna av dina ord. Kommer till ro.
2012-11-18

    ej medlem längre
mycket vacker! ...
2012-11-18

  Christine Sabel
mmm, så underbar rytm och känsla här, jag är helt med
2012-11-18

    ej medlem längre
Härligt helande..
2012-11-18

  Lars Hedlin
Underbart i stillhet!
2012-11-18

  Palett
Underbara rader ! Vet precis hur du känner !!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP