Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inväntan


hör hur takten drömmer
vägar fram till till bröstets kammarvrå

hör hur liten själen är
i all sin prakt

finns där alltid
skummande fasader

en ärlig dans
bland oskuldfulla eskapader

vill i tid din ängslan nå




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-11-18 19:30



Bookmark and Share


  Annika Persson
hör hur stor själen är
i all sin enkelhet
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST