Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min yngste som ,, 23 idag


Min son


Min son


Kärlek


Din mors hjärta klappar


i takt


med DITT



Alltid




Fri vers av chrissie
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-18 21:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KÄRLEK! ;)
2012-11-21

  Federico Romano
Barn är alltid barn & ibland ej dom egna, vi älskar dom ändå..
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie