Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag


Sida vid sida mot döden

Vi går med liknande steg, en stor och en liten.
Jag följer dina ben och jag ser oss tillsammans som möter död.
Vi gräver en grop, fyller den med liv och lägger jord ovanpå.
Jag blickar mot himlen och ser ljuset, du säger till mig att livet nog fortsätter efter döden.
Att hon har blivit till någonting annat, att vi kommer att ses igen. Vi går sida vid sida.
Tänder ljus om natten och placerar det nära graven.
Jag köper röda rosor och leverpastej, jag vill fortsätta leva.




Fri vers av Stjärnfisk
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-18 23:02



Bookmark and Share


  Viktor
Den som lever får välja, döden är inget val...
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfisk