Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång sa jag en


Farlig Lögn

Att jag inte var att leka med

Men det var jag




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-11-19 01:30



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag sa det hon ville höra
Men jag var alldrig en av dom..
2012-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
En mysig liten haiku...den blev jag glad av...
2012-11-19

    ej medlem längre
Pappa? paaaaaappppaaaaa? papppapapappapapappapappappaåa?


2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano