Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
märkt i tidig ålder


ÄLSKA MIG VARM



Sökandet tog all min tid

röjde

skadade

allt för många



allt för nära




Vanan trogen

backade till yrsel

för

att slippa såras





Tidig ålders märke

rev i

kärnan av tillit

därför


bäddade i kyla







Mötet med DIG

omtumlande vackert






Din kärlek

varsam




större än min rädsla



Varm hand

skoningslös

mot

sköld av is



Där,,,

fann du min kärna







NU


med ny uppgift


vågar känna


vågar minnas



MEN


om jag blir rädd,,,,,,

och stänger


LOVA



finns för mig, ta mig i famn, och


ÄLSKA MIG VARM

























Fri vers av chrissie
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-19 11:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart vackert och nära!
2012-11-21

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2012-11-20

  LassO
inte bara varm....
2012-11-19

  Rise Little One
Varma och kärleksfulla meningar...
2012-11-19

  Federico Romano
Mer än det om du vill..
Jag kännde ett behov att vara lite framåt..
Kärlek sätter aldrig stopp på något om den är där, gillar texten..
2012-11-19

  Marianne Räf
Underfundiga formuleringar
med ett kärnfult slut. Hälsn.
2012-11-19

    ej medlem längre
så varm ju, och fin!....
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie