Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ge och ta,,, och få


Då ska jag älska dig




Älskar du mig också när min själ gråter?



Kan du vattna vår jord med mina tårar?



Kan du tända vår åtrås sol?



Då ska jag älska dig större än dina drömmar tillåter!















Fri vers av chrissie
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-19 17:28



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Tycker om.... starka, vågade ord. Tår är en existensform av vatten, vattna jord med vatten, men spara tårar till lyckotårar och att befria dig av ledsnad vid behov.
2012-11-27

  Lars Hedlin
Evinnerligt fin!
2012-11-21

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-11-20

  Federico Romano
Det låter jätte fint.. att bli älskad pådet sättet..
2012-11-19

    Max Poisé
Underbart!
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie