Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism

Less på rädslan av att du har tagit över min kropp.

Less på att höra ert prat om att vi ska tacka för att vi har det så bra.

Bara den friske kan tacka om en sådan sak.
Den ända som förstår mig sade till mig i dag, att den friske har tusen önskningar medan den sjuke bara har en, att bli frisk.

Blir så förbannad på er, vem ger er rätten att tacka, och till vem ska man tacka.
Ni vet inte hur det känns, är less på er, på era egoistiska röster. Ni tror er veta något som ni inte har en aning om.

Den har redan tagit min kropp, mina fötter går inte längre med vilja, utan med tvång. Varje steg tar ondare.

Den har tagit min kraft, min ork, min livslust och glädje.
Den har tagit min själ och tron på att det finns något, annat.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 20:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

soheila