Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur ett hål i huvudet

jag lyfter ur den
från ett hål i huvudet
min själ
hänger ut en stund
med klädnypor vädrar

där vajar den
i höstvindar
beblandar sig
med höstmörka löv
som ett
genomskinligt jag
svajar den

det är kallt i världen
kyler ner
viker in och hänger
varsamt över
en gammal trästol
intill brasan

tryggt häller
sväljer ner
en frisk varm själ
på alla sätt jag




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-20 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att rena och åter ta sig ut igen..kram för fin text! :)
2012-11-21

    ej medlem längre
Härliga ord om att hämta nya friska krafter och låta själen vädra ut gammal luft.
2012-11-20

  SatansSon VIP
Så kan man hantera själenm på sätt och vis. Bra text. Liknar ditt gamla poethumör.
2012-11-20

    Birgersdotter VIP
kul text
2012-11-20

  Celticgirl VIP
fina, men lite skrämmande bilder..
men jag gillar verkligen.
2012-11-20

    ej medlem längre
så fin..tycker mycket om
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP