Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett barndomsminne


Smultronställe





det knastrar under fötterna
och jag känner mig fri

bara ett stenkast
hemifrån
men jag rymmer

jag är bara ett barn

himlen öppnar sig
och i mitt bröst
bubblar det av frihet

nu kommer jag fram
små små blå
åh så glad jag blir

sedan
när jag vuxit upp
tog jag med min mor dit
jag rymde inte mer




Fri vers av Christine Sabel
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-20 19:32



Bookmark and Share


  ULJO
Fina minnen du skapat till ren poesi, mycket bra

2012-11-25

  La Magnólia VIP

Ett vackert minne från barndomen .. och glädjen att sedan få dela den med någon man älskar ...
2012-11-24

  anits VIP
Ett mycket fint minne
2012-11-20

  Sophia
Glädjefyllda och sprudlande ord som får mig att bli barn igen!
2012-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ett härligt minne...
2012-11-20

  Ezmeralda VIP
Underbart med smultornställen.
Att minnas sin barndoms somrar.
Kliande myggbett, doften av regn som nyss fallit.
Skrubbsår efter vurpan med mammas cyckel.
Doften av nybakade kanelbullar och kall körsbärssaft.
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel