Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan bygga ett eget slott


Bra kvinna,,



Blåslagna skuldror
är inget att luta sig mot


En stabil hydda tydligen
ett måste


Samlarvärdet på ytlighet
är högt,,,


i den hönsgård
som Överheten byggde



Själv sitter jag nöjd i mitt slott




Fri vers av chrissie
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-20 21:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-11-21

    Max Poisé
Härligt!
Gillar denna självständighet!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie