Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma lakan



Sov i minnet av ett famntag



Dröm bland varma lakan



om nattens



tvinnade kroppars förlösande kamp



mot nya äventyr







Fri vers av chrissie
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-20 21:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En vacker dikt som förmedlar enighet!
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie