Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dig i mina tankar hela tiden

Då står jag där och ler
Du vet varför
Endast du
ingen annan.

Jag tänker på oss hela tiden,
Jag vill inte glömma
Det är underbart och speciellt
Och ändå så farligt.

Vill inte leva utan oss
Men vet att det är omöjligt.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 22:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAcker önskan.....
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino