Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTID samma jävla veva!!

Jag skriver så mina händer glöder
Om allt från vattnets ljuva glans
Till hur jag önska jag inte längre fanns

Vindens vinande sus piskar
våldsamt emot mitt hus
Mörkret har fallit och
det är inte längre ljust

Det är då jag passar på
att sitta i min lilla bubbla
Tänka,skriva,fundera,anteckna och grubbla

Huvudet är så fullt så
att det nästan exploderar
Såren gör ont det svider och irriterar
Ögonlocken är tunga som sten
Hela kroppen är skör och alldeles klen

Daglien skrivs saker ner
Det lagras där ingen ser
Precis innan jag går till sängs
Kollas allt igenom och 99% slängs
Just då vill jag bara att allt
som kommit upp förträngs

Dagen efter ångrar jag verkligen
att jag valde att sudda ut
Men det är svårt att ändra
på ett redan givet beslut

Jag lär mig aldrig denna gåta
Alltid samma veva skriva,radera,ångra och fölåta




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-21 02:41



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Snyggt om det ångestfyllda i skrivarprocessen.
Gillar.
2012-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Bra skrivet!
Gillar att du skriver på rim.
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!