Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte mer!!!!


Det börjar i mitt inre och går utåt
det börjar i magen och sprider sig
åt alla håll och kanter




jag försöker att förtränga tankarna
och smärtan




men det gör så ont i hela kroppen
och mest i mitt hjärta




blodet rusar ifrån topp till tå
vill bara klämma in mig i en vrå




försöker att få kontroll
men det går inte, så det
spelar ingen roll




mitt hjärta har slutat slå i takt
jag har totalt tappat min makt




mina ben känns alldeles sköra
vet inte vad jag ska göra




jag är snurrig och vill vara fly
känns som om jag behöver spy




vill bara gå upp i rök
så att jag slipper allt jävla
bök




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-27 03:06



Bookmark and Share


  in effigie VIP
bra förmedlat om när livsbalansen sätts ur spel....men det finns allltid vingar, alltid vägar att använda...alltid...
2013-01-07

    ej medlem längre
Nice med rim för ombyte. Good work!
2012-12-27

  Marianne Räf
Där satte du bra ord på det
du kände just då. Hoppas,
den nya dagen kan ge dej
lite behagligare känslor!

Hälsn, Marianne.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!