Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestbrevet! nu är vi ett!

Hej!

Jag vill bara berätta lite grann för dig innan jag tar över dig helt. Kan börja med att berätta att mitt namn är ångest eller rättare sagt panik ångest. Från och med nu så kommer vi två att vara ett. Jag kommer att finnas med dig överallt hela tiden. Jag kommer finnas i varje liten del utan din kropp och inte minst i din hjärna. Du kommer aldrig att kunna bli av med mig helt hur mycket du än försöker. Mitt mål är att testa dina gränser och att fylla dig med ångest, rädsla och skräck. Du kommer inom snar framtid att förstå min kraftfulla makt. Saker som tidrare varit helt självklara att klara av kommer nu att bli till ett rent helvete. Jag kommer tränga mig in i både kropp o själ för att förstöra dig. Sömnlösa nätter, illamående, yrsel, magknip, oro, rädsla och stress kommer vara lika självklara saker i din vardag som att du borstar tänderna varje morgon och kväll. Jag ska se till att du glömmer av hur det är att vara pigg, glad och hur det känns att skratta. Jag ska bjuda dig på mina värsta mardrömmar och om inte det passar ska jag göra så att du inte kan skilja på mardröm och verklighet.
Inte för att du har något val att välja nu när jag redan har gått in i din kropp och tackat ja till att styra dig. Så om du tycker någonting i ditt liv är jobbigt
nu vänta bara tills jag har tagit form ordentligt! / Ångest




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 04:07



Bookmark and Share


  Onders
den mörka följeslagaren.
starkt.
2014-10-22

    ej medlem längre
Hårt mörkt och igenkännande, bra formulerat !
Applåd!
2013-08-19

    ej medlem längre
Fantastiskt bra skrivet! Känner verkligen igen detta.
2013-01-17

  SatansSon VIP
Jag vert vad det inebär. Inte kul. Har haft det kortare tag.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!