Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan inom mig har stått stilla länge nog!

Klockan den tickar och tiden den bara går
Så många gånger som jag gömt mig för att torka min tår



Klockan i mitt inre har stått stilla länge
Klockan som haft ett trasigt ur
Utan någon som helst vidare tur



När klockan väl blivit hel
Har den gått alldeles fel




Det har varit svårt att ställa in den rätta tiden
Komma ifrån den oändligt långa striden
Återigen kunna känna lugnet och friden




Men nu har klockan fått sig en ordentlig renovering
Så nu hoppas jag inte på någon mer blockering




Nu ska den ticka på som den aldrig gjort förr
För nu har jag öppnat min nya dörr




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-31 00:29



Bookmark and Share


  Connie
Så himla bra!
2014-06-05

    ej medlem längre
Bravo! Mycket finurligt skrivet. :)
2013-01-31

  Nina.H
Vackert och berörande
2013-01-31

  Svart svan
Wow...snyggt beskrivet...:)
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!