Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller för personlighet inte för könet!

Jag faller för personlighet, charm och utstrålning...





Tillit kommer på första plats, så att ljuga vore dumt..
Utsidan ger insidan en chans,
men insidan ger ut sidan sin glans





Det abstrakta är silver
Det konkreta är brons
MEN tillsammans blir det guld


















Hjärtas talan är vad mina ögon skådar




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-19 01:46



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt bra!

Vi är som ett broderi, om man tittar på oss från rätsidan ser det inte ut som om vi hade några knutar eller trådar som sticker ut.

Men tittar man på oss från avigsidan ser man hur trådarna har gått för att bilda mönstret som blivit den vi är.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!