Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill aldrig mera känna smärta!


Jag vill sy igen mina ögon
Aldrig mera behöva se något hemskt




Jag vill försegla min mun
Aldrig mera behöva skrika utav skräck




Jag vill limma igen mina öron
Aldrig mera behöva höra andras
hårda ord




Jag vill skära ut mitt hjärta
Aldrig mera behöva känna någon smärta




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 04:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du bara värme, kärlek, närhet, ömhet, lycka, tillfredsställelse, njutning, få.

Det är du värd.
2013-01-08

  in effigie VIP
att centrifugeras av sin samtid...inte lätt att hantera...bra dikt om detta...
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!