Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej jag är ingen poet! men skriva får man väl för de?



Jag är inte bäst på att skriva
men det hjälper mig för att framåt kunna driva




Jag önskar att orden som mina fingrar skrev
ner var lika innehållsrika som mina tankar




Jag önskar att jag kunde uttrycka i ord hur
mycket min insida faktiskt skaver




Jag önskar att jag kunde göra det abstrakta
till konkret så att alla kunde få ta och känna
bara för en liten stund




Jag önskar att mitt ordförråd vara lika
stort och brett som hela universum













Jag känner mig som havet utan något salt
Jag kommer aldrig någonsin att kunna förklara allt!!




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-31 00:20



Bookmark and Share


  Sunlight
men här skildrade du den känslan väldigt väl

bra skrivet!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!