Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltså 49 år idag


17885 dagar

Idag är det 17885 morgnar
sedan jag anlände till denna jord!

Undrar var jag fanns innan?
Var kommer jag att finnas sen?

Inte lätt att variera 17885 frukostar
Än mindre att motiveras till det
Idag fick jag den i alla fall på sängen
DET GILLAS

17885 dagar,,, då borde jag väl vara gammal?
Jag har ju inget grått, och alla mina tänder kvar,,;-)
Nä,, jag tror att någon räknat fel på dagar
Men vad gör väl det?
Det var ju ändå såhär det blev

17885 nätter,,, hur många har jag njutit i en famn?
Ätit nattmat efter älskogs vila?
Hur många har jag vyssat sjuka barn,,?
Diskuterat Gud och Tomas Di Leva?

Hur som helst ,, ska jag njuta av alla som återstår,,
Det som är skönt med att ha 17885 dagar BAKOM sig,,
Är att MAN GÖR NÄSTAN HUR FAN MAN VILL MED RESTEN






Fri vers av chrissie
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-21 09:27



Bookmark and Share


  Knickedick
Har du gjort det då? Gjort vad fan du vill med dem?
2012-11-26

    ej medlem längre
Härligt och befriande skrivet..grattis !!!
2012-11-22

    Max Poisé
Tycker om detta!
2012-11-21

    ej medlem längre
Ha den ärankram! .... fin är din text om alla dagar...gillar
2012-11-21

  Lars Hedlin
Jätte bra text..gillas mycket!
2012-11-21

  Federico Romano
Som jag cirka, träffade Di Leva 89, våra föräldrar kommer från samma by "Sorrento" Ha det bra..
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie