Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till en stor fotbollsspelare


Ibra


Är förvisso ingen gud

men väl har han druckit

ur dess krus




Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-21 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST