Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hävstång


Jag har lyft mig

arton gånger

Blev väldigt andfådd




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-11-21 18:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag låter Gud lyfta mig.

2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST