Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuvar

 

Har hört om all den lyckan

den som fångar fjärilar inuti

skapar rosa istället för svart

Har sett färgerna på din själ

hur de lyser och gnistar runt om

hört din lycka gång på gång

tusen gånger till och lite till




Fri vers av Lindizz
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-21 18:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes den här är bra!
2012-11-23

    tramp
träffsäkert och igenkännande, texten är bra skriven !
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz