Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR HJÄRTAT SÄGER DET GÅR BRA NU KOMPIS

När det går flera dagar och vi bara säger hej och ler
och det känns så förbannat jävla bra
ingen spänning bara luft
bara så jävla fantastisk fin fri luft
är så glad att det är över
att jag flyger över motorvägar med sorger
tänker aldrig landa där igen




Fri vers av Fyrtorn
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-22 09:59



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Snyggt beskrivet!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn