Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbärsmuffins


Du ska bjuda mig nybakta
blåbärsmuffins,,

bakade på DITT sätt
bara till MIG

DET har ingen gjort tidigare

Tänk att det finns
så mycket mer att uppleva




Fri vers av chrissie
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-22 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig!
2012-11-23

  Lars Hedlin
Oj så bra..applåd!
2012-11-23

  Lynx63 VIP
Å va gott Blåbärsmuffins
Meddela om dom blev goda
Du skriver så man blir hungrig
Gillar.....
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie