Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En våldtäktsman fick rejält med stryk

En pappa i Florida
läxade upp en våldtäktsman
som våldförde sig på hans
elvaårige son
övergreppen hade pågått
i tre år utan att pappan visste
men nu satte han stopp
då han kom på ett övergrepp
och det ordentligt!
våldtäktsmannen fick sig
ett rejält kokt stryk
så att en ambulans fick komma
och hämta honom
pappan har INTE gjort sig skyldig
till något brott, enligt polisen!
men hade detta hänt i lilla Sweden
hade pappan blivit arresterad
och sexförbrytaren gått fri!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-19 14:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP